Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Nova športna igrišča

V tem mandatu smo dali velik poudarek tudi izgradnji in prenovi športnih igrišč. Šport je pomemben del razvoja mladih, vsem pa ukvarjanje s športom in gibanje daje moč in energijo, da lažje premagujemo vsakodnevne napore. Naloga občine je, da prek izgradnje športnih objektov vsem generacijam občanov omogoča, da imajo dovolj možnosti za šport in rekreacijo.

V Kovorju je novo igrišče v centru vasi, z novimi koši in goli, okoli igrišča pa je postavljena ograja, tako da igra ne moti sosedov in mimoidočih, preprečuje pa tudi vstop nepooblaščenim osebam na igrišče.

Na novo smo preplastili šolsko igrišče v Križah in namestili dva nova gola. Trenutno poteka prenova atletske steze na igrišču, kjer bo že v naslednjem letu nameščena tartanska podlaga, tako da bodo imeli otroci res izjemne pogoje za treninge in športne aktivnosti.

V Lomu je praktično dokončana izgradnja večnamenske ploščadi pred šolo, ki bo omogočala srečevanje in manevriranje vozil, hkrati pa bo to tudi novo športno igrišče. Šola namreč nima urejenega ustreznega športnega igrišča, kjer bi lahko potekale ure športne vzgoje, prav tako v Lomu ni igrišča, ki bi otrokom omogočalo popoldanske športne dejavnosti, igre z žogo (košarka, nogomet) in družabne igre. Do septembra bo na igrišču nameščena športna oprema, zraven bomo uredili še otroško igrišče.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...