Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Priložnost v turizmu

Priložnosti na področju turizma

Občina Tržič vsako pomlad objavi Razpis za dodelitev spodbud za razvoj podjetništva in gospodarstva, ki je namenjen podjetjem s sedežem v Občini Tržič. Z njim želi izboljšati konkurenčne pogoje na območju občine za razvoj gospodarstva, spodbujati investicijsko vlaganje zasebnega sektorja in spodbujati odpiranje novih delovnih mest.

Eden od ukrepov na nanaša tudi na spodbujanje sobodajalstva. Glede na »Strategijo razvoja kolesarske turistične destinacije Tržič« na občini prepoznavamo izjemen potencial v razvoju gorsko-kolesarskega turizma. Upamo in verjamemo, da bodo tudi ponudniki pri načrtovanju investicij upoštevali strateško usmeritev Občine Tržič in se usmerili v specializirane namestitve za kolesarje, k ureditvi pomožnih objektov za kolesarje in podobno. 

Ekipa Urada za gospodarstvo in družbene dejavnosti redno spremlja vse novosti, javne razpise in druge pozive, ki so povezani z razvojem trajnostno naravnanega turizma. V kolikor bi tudi vi želeli prejemati naš e-novičnik s področja turizma, se prosimo prijavite tu.

Kontakt

Pospeševanje in ustvarjanje pogojev za razvoj turizma, razvojni projekti, vzdrževanje in urejanje tematskih poti in območij:
Petra Hladnik; Urad za gospodarstvo in družbene dejavnosti (STT); 04 59 71 524; petra.hladnik@trzic.si  
Katja Rekelj; Urad za gospodarstvo in družbene dejavnosti; 04 59 71 531; katja.rekelj@trzic.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...