Pojdi na glavno vsebino
iskanje meni

Električne polnilnice

Splošni pogoji, cenik storitev polnjenja in novice so objavljene na spletni strani www.gremonaelektriko.si.


Občina Tržič obvešča vse uporabnike električne polnilnice, ki se nahaja na parkirišču pred občinsko stavbo, da bo s 1.4.2020 storitev polnjenja plačljiva.


Lokacije polnilnic za EV v občini Tržič v grafičnem pregledovalniku PISO


Občina Tržič spodbuja trajnostno mobilnost in optimizacijo motornega prometa, zato je uspešno kandidirala na javnem razpisu Eko sklada. Denar za nakup in postavitev polnilne postaje je v celoti financiral Eko sklad. Električna polnilnica je eden od ukrepov trajnostne mobilnosti, ki so zapisani v celostni prometni strategiji.

Polnilna postaja v Tržiču omogoča polnjenje dveh vozil hkrati, opremljena je z dvema standardnima vtičnicama, na katerih je možno trifazno polnjenje do 22 kW in je plod slovenskega proizvajalca Etrel. V eni uri dobimo v avto 22 kW električne energije, kar zadostuje za 150 do 200 km. 

S postavitvijo prve električne polnilnice in brezplačnim polnjenjem želimo občane in druge potencialne uporabnike spodbuditi, da namenijo sredstva in prostor za polnjenje električnih vozil, ki bodo v kratkem številčnejše zaživela na slovenskih cestah.

Polnilnica se nahaja na občinskem parkirišču.

Slika: Prva električna polnilnica v Tržiču (avtor: Media butik)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...